A Gyermekeinkért ’91 Alapítvány 28 éve támogatja a gyermekek egészségéért felelős intézményeket. A hozzánk beérkezett pénzbeli és tárgyi adományokat 100 százalékban a gyógyító munkára fordítjuk. Légzésfigyelő készülékek, hallásvizsgáló készülékek, csecsemőmérlegek és sok más, a gyermekek fejlődéséhez, egészségben növekedéséhez szükséges eszközt adtunk át az elmúlt évtizedekben az egészségügyben a gyermekekért dolgozó szakembereknek. Mert minden gyermek megérdemli az egészséget. Ezért hatékony, ha adónk 1 százaléka a gyermekek egészségét megőrző programra fordítódik.

Az alábbi módokon tudja támogatni munkánkat:

SZJA 1%-ának felajánlása

Személyi jövedelemadójának 1 százalékát az adóbevallásában tudja felajánlani. Ezt az adószámot kell beírni, amikor nyilatkozik: 19700478-2-41

Banki átutalás, befizetés

Amennyiben adományát bankon keresztül szeretné elküldeni, az alábbi számlaszámra teheti meg: K&H Bank 10401055-50526655-65721001

Online adományozás

Erről a támogatási formáról további információt a  +36 20 910 9576 telefonszámon vagy a gyerm91@gmail.com emailcímen kérhet.

Nem pénzbeli adományok

Alapítványunkat tárgyi adományokkal is támogathatja: elsősorban orvosi rendelőkben, egészségügyi intézetekben használható berendezéseket, irodai eszközöket várunk, de a rászoruló gyermekek mindennapjait segítő bármely eszközt (bútorok, számítástechnikai berendezések, tanuláshoz szükséges kellékek) is örömmel fogadunk. További egyeztetéshez kérjük, a gyerm91@gmail.com címen, vagy a +36 20 910 9576 telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nem kerül semmibe…

Nagyon fontos számunkra, hogy céljainkról, elkötelezettségünkről, s az általunk nyújtott lehetőségekről minél többen tudjanak. Ha többen ismernek minket, biztosak vagyunk benne, hogy többen is fognak segíteni, ezáltal mi is többeken és többet segíthetünk. Kérjük, szánjon rá öt percet életéből, hogy a saját lehetőségein belül hírt adjon rólunk ismeretségi körében:

– lájkolja Facebook oldalunkat

– ha teheti, ossza meg saját oldalán, és kérje ismerőseit is a tetszésnyilvánításra

Köszönjük a segítséget! Mi mindannyian az egészséges gyermekekért dolgozunk!