A Gyermekeinkért’91 Alapítvány egy hallásvizsgáló készülékkel és egy magzati szívhanghallgatóval támogatta Vámosgyörk védőnői szolgálatát 326 ezer Ft értékben. Támogatásunk ismét olyan településre került, ahol a régi eszközök használatával  már nehéz volt a gondozási feladatok  ellátása a nemrég szépen felújított épületben. A védőnő, Veresné Benei Krisztina szívhez szóló sorai megerősítettek bennünket, hogy támogatásaink sok örömöt okoznak a munkájukat odaadással végző védőnőknek és a gondozottaknak.

Kedves Gyermekeinkért 91 Alapítvány!

Nagyon nagy boldogsággal töltött el, mikor tegnap olvastam a levelüket. Hihetetlenül hálás vagyok önöknek a támogatásért, s függetlenül ettől, hogy a településünk elnyerte a támogatást, én még az első levelük érkezésekor az adó 1%-ról szóló plakátot kitettem a védőnői tanácsadóba, és megosztottam.

Szívből kívánom önöknek, hogy rengeteg támogatójuk legyen, hiszen nemes célért küzdenek. Az én támogatásom már biztos az önöké lesz, ezt még akkor megfogadtam függetlenül a döntésüktől, amikor az önök alapítványára találtam.

Őszinte tisztelettel: Veresné Benei Krisztina védőnő