A Gyermekeinkért’91 Alapítvány 1991 óta következetesen, minden évben segíti a gyermekek gyógyulását, egészségük megőrzését. Azért minket válasszon:

• mert fennállásunk 25 éve alatt több, mint 500 millió forinttal támogattuk a gyermekegészségügyet orvosi műszerek, diagnosztikai eszközök beszerzésével, kórházi osztályok felújításával

• mert nemcsak a beteg, orvosi ellátásra szoruló gyermekek gyógyulását segítjük, hanem az egészséges gyermekek megelőző, szűrővizsgálatát a védőnői szolgálatok műszerezettségének támogatásával (hallásvizsgáló készülékek, csecsemő légzésfigyelők, magzati szívhanghallgatók)

• mert tudjuk, hogy a vidéki kis települések védőnői szolgálatának épp olyan fontos egy működő, korszerű hallásvizsgáló, vagy egy légzésfigyelő, mint egy budapesti kórháznak egy új inkubátor. Megvalósult támogatásaink >>>

• mert napi kapcsolatban vagyunk olyan gyermek-egészségügyi intézménnyel, mint a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, ahol napi 12 órás rendeléssel és 24 órás házhoz hívható ügyelettel látják el a beteg gyermekeket például asztmás, allergiás betegség esetén.

• MERT NÁLUNK 1%=100%. AMI AZT JELENTI, HOGY A HOZZÁNK ÉRKEZŐ 1%-OKNAK A 100 %-ÁT A GYERMEKEKRE FORDÍTJUK, MŰKÖDÉSRE A BEÉRKEZŐ ADOMÁNYOKBÓL SOHA EGY FORINTOT SEM HASZNÁLUNK, HASZNÁLTUNK FEL!

TEGYÜNK EGYÜTT GYERMEKEINK JÖVŐJÉÉRT!
MINDEN GYERMEK MEGÉRDEMLI A SEGÍTSÉGET, AZ EGÉSZSÉGET!

Gyermekeinkért’91 Alapítvány
Adószámunk: 19700478-2-41