Felhívás védőnői szolgálatok részére – támogatás igénylése műszeres eszközök beszerzéséhez

A Gyermekeinkért’91 Alapítvány 27 éve a gyermek egészségügyi ellátás javítása érdekében tevékenykedik. Az elmúlt több mint két évtizedben minden évben számos orvosi eszköz, műszer, berendezés beszerzésével járult hozzá e terület munkájához, mindig szem előtt tartva a gyermek egészségügyi intézmények valós igényeit.  Így jutott például inkubátorhoz, lélegeztető géphez, különböző vizsgálati és diagnosztikai eszközhöz a Semmelweis Egyetem I.és II.sz. Klinikája,a Budai Gyermekkórház, több vidéki gyermekorvosi rendelő . A linken a támogatásokból megvásárolt néhány eszköz látható: (http://gyerm91.hu/tamogatasaink-1991-2012-kozott/)

Az elmúlt években az alapítvány előtérbe helyezte a betegségmegelőzést, a szűrővizsgálatok támogatását, amellyel – különösen az ország elmaradottabb térségeiben már új szülött kortól nagyobb az esély a gyermekek egészséges fejlődéshez, a teljesebb élethez. 2017-ben és 2018-ban a többek között hallás és látásvizsgáló készülékeket, légzésfigyelőket,  anyatejes tápláláshoz szükséges eszközöket, csecsemőmérlegeket vehetett át 25 vidéki és 1 budapesti védőnői szolgálat. Támogatásaink: http://gyerm91.hu/megvalosult-tamogatasok/

FELHÍVÁS!

A Gyermekeinkért’91 Alapítvány a jövőben is szeretné az igényekhez igazítani az támogatásokat. Ezért fordul felhívással az Észak-Alföldi régió ( Jász-Nagykun-Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) védőnői szolgálataihoz: amennyiben támogatást igényelnek műszerek, eszközök beszerzéséhez, azt 2019. január  15-ig jelezzék az alapítvány részére a gyerm91@gmail.com e-mail címen.

Elérhetőségünk:

1037 Bp., Bokor u. 2-4.

Email:gyerm91@gmail.com, info@gyerm91.hu

Tel.: 06-20-910-9576

http://gyerm91.hu/kapcsolat/

Budapest: 2018.11.29.

Gyermekeinkért’91 Alapítvány