Köszönjük segítségét és a számunkra adott lehetőségeken belül szeretnénk azt meg is hálálni! Alapítványunk közhasznú, így lehetőségünk van igazolást kiadni, mellyel az Ön cége adóalapot csökkentő kedvezményt számolhat el.

cÖn, mint adományozó, adózás előtti eredményét az adomány értékének akár 20+20%-ával csökkentheti!

Ezen kedvezmények igénybevehetőségének részleteit minden bizonnyal saját könyvelője is örömmel elmagyarázza és ajánlja Önnek, de munkatársaink is készséggel állnak az Ön rendelkezésére e téren.

Esetleges kérdéseit kérjük az alábbi felületen adja meg, és küldje be hozzánk, szakértőink pedig pár napon belül megválaszolják Önnek!

Minden egyedi és egyszeri adományt köszönünk, de ha az Ön cége életében ez visszatérő cselekedet lehet, akkor fontos, hogy tudjon az alábbi kedvezményes lehetőségről is.

Az adózás előtti eredményt csökkenti  a közhasznú szervezetnek  közhasznú tevékenysége támogatására bármely formában ( pénz, eszköz, szolgáltatás) nyújtott adomány összegének 20%-a, illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének további 20%-a. Tartós adományozásnak számít az alapítvány és az adományozó által írásban kötött szerződés alapján nyújtott pénzbeli támogatás, ha a szerződésben az adományozó arra vállal kötelezettséget, hogy az adományt a szerződéskötés évében, és az azt követő legalább három évben, évente legalább egy alkalommal – azonos vagy növekvő összegben – ellenszolgáltatás nélkül adja .

A támogatott szervezet az adományról kedvezményre jogosító igazolást ad, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint   adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el.

Bővebb információt az alábbi linkre kattintva kaphat:
http://civil.info.hu/adomany-tarsasagi-adokedvezmenye

Minden gyermek megérdemli a segítséget!

top-oldalJelszavunk az 1%=100%, ami azt jelenti, hogy mind a hozzánk beérkező adó 1%-ot, mind a pénzbeli és tárgyi adományokat 100%-ban a gyógyító munkára tudjuk fordítani.

Éppen ezért a segítségét kérem mindazoknak, akik segítőkészek és segíteni képesek! A legszerényebb támogatás is hozzájárulhat gyermekeink gyógyulásához. Amennyiben úgy döntenek, támogatni kívánják Alapítványunkat, legyenek szívesek jelezni ezt telefonon, faxon, elektronikus levélformában, levélben. Kérjük, anyagi támogatásaikat az alábbi számlaszámra tegyék meg:

K&H Bank 10401055-50526655-65721001

bottom-oldal
Alapítványunk közhasznú minősítésű szervezet. Ha Ön céges támogatóként segíti alapítványunkat, befizetésekről minden esetben kiállítunk adóalap csökkentő igazolást.

Tisztelettel:
Fekete János
alapító

Adószámunk: 19700478-2-13